Följ #arbetslycka på FacebookFölj #arbetslycka på TwitterFölj #arbetslycka på Instagram

Du kommer till oss

Vi arrangerar öppna kurser, heldagar och seminarier. De vänder sig till dig som vill ha ett mer hållbart liv och arbetsliv. Många av våra deltagare prövar på vårt sätt att arbeta för att se om det skulle passa den egna personalgruppen och andra är privatpersoner som vi vill ge lite extra energi.

I vårt kalendarium hittar du aktuella datum.

Följande komponenter ingår i det öppna utbudet:

Personlig effektivitet – hur får du mer gjort på kortare tid? Hur får du koll på tillvaron och vad som måste göras? hur jobbar du till vardags? Hur når du största möjliga resultat med minsta möjliga ansträngning? Du får tipsen som gör skillnad i vardagen.
Vilka förutsättningar behöver du för att vara effektiv?  Vi delar med oss av några nycklar till personlig effektivitet – det handlar om prioritering, planeringsverktyg och inte minst självkännedom.

Bli samarbetssmart – hur kan konflikter vara konstruktiva? Hur löser du upp knutar? Hur går du vidare? Vad har du för konfliktstrategier? Bli samarbetssmart och ta hand om knepigheterna i tid. Gör hellre rätt från start än ödsla tid på att göra om. Vi berättar hur.
Du får det upplägg som vi konfliktexperter använder för att planera hanteringen av ett samarbetsproblem på ett enkelt och effektivt sätt. Du får vårt bästa knep!

Stresshantering – hur hanterar du stress? Hur främjar du hälsan i arbetslivet? stress i sig är inte farligt utan bristen på återhämtning är farligt vad är stress och hur påverkar den dig? Hur kan du med enkla redskap minska den? Vi visar på möjligheter till förändring genom metoder baserat på ACT Acceptance Commitment Training. Genom konkreta verktyg kan du minska den stressande tillvarons negativa påverkan på din livskvalitet.

Motivation – vad styr motivationen och hur gör du för att få mer av det? vad är det och hur fungerar det egentligen? Många talar om motivation, få utgår från forskning. När du vet vad som styr motivationen kan du öka den! Vi visar hur du långsiktigt hittar den inre motivationen och energin i ditt liv.  Vilka förutsättningar finns i din omgivning för motivation? Vad säger forskningen?