Följ #arbetslycka på FacebookFölj #arbetslycka på TwitterFölj #arbetslycka på Instagram

Om oss

Arbetslycka håller kurser från ett par timmar till flera månader och utgår från era specifika behov. Vi erbjuder både öppna och interna föreläsningar, kurser och utbildningar för grupper och individer.

Motivation, stresshantering, personlig effektivitet, konflikthantering samt hantering av diskriminering och härskartekniker är fokusområdena i Arbetslyckas utbildningar.

Ny termin, sammanslagning eller omstart? Kanske har ni just fått negativa resultat från en medarbetarundersökning och behöver hjälp för att komma framåt?

Hur det hela startade

Många kunder hörde av sig kring önskemål om ”kick-offer” med diffusa önskemål om innehåll som skulle lösa stora problem. Vi var besvärliga konsulter inom olika områden som intervjuade och ställde frågor som ledde till insikter hos både oss själva och kunderna. Allt oftare började vi anlita varandra för att sy ihop paket och dagar som skulle uppfylla kunders behov. Med tiden insåg vi att vi hade ett koncept om fem delar som råkade stämma väl överens med arbetsmiljölagens önskemål om innehåll. Vi kallar det en psykosocial skyddsutrustning. Vi har olika expertområden och kunder köper både delar och hela paket helt beroende på behov. Vår bredd genom att vi har olika expertisområde gör att vi har både enskilda samtal och stora shower för all personal men med en röd tråd genom hela arbetet. Vi kan varandras områden väl och låter bäst skickade person utföra arbetet.

Våra medarbetare

Charlotte Signahl
Webbplats: www.signahl.se

Pernilla Bonin
Webbplats: www.jamstalldhetsbolaget.se

Marie Westling
Webbplats: www.metodbanken.se

Medlingscentrum
Webbplats: www.medlingscentrum.se